Bashar Yousif

bio

Bashar Yousif är en social entreprenör och filantrop. Bashar är grundaren och verkställande direktören för New Life Assistans AB och för Officeo företagskoncern, inklusive tio företag inom olika branscher men fokuserade inom social integration och företagens sociala ansvar. Han är en innovativ och strategisk branschledare och rådgivare i många svenska institut och kommittéer.

Bashar brinner för social integration och entreprenörskap och hans dagliga och volontärarbete som han deltar i är centraliserade kring idén att alla förtjänar samma chanser och möjligheter i livet oavsett nationalitet och samhällsbakgrund. För att belöna sitt arbete har Bashar fått priset Årets PionjärÅrets Nybyggare 2018.

Bashar har lång erfarenhet av ledarskap, projektledning, affärsutveckling och internationell handel. Han har relevant bakgrund inom strategisk planering och kvalitetsledning (ISO). Hans genomtänkta analytiska tänkande och fördjupade kunskaper om affärspraxis i både Sverige och Mellanöstern har gjort det möjligt för honom att samarbeta med både svenska och internationella regeringstjänstemän på högsta nivå.

Vill du veta mer?

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få nyheter en gång varje månad.